OM Live Tec

Dedikation, engagement og viden

LiveTec er en mindre, højteknologisk virksomhed skabt af ingeniørerne Haidar Jasim (adm. direktør) og Abdullah Al-kasseb (teknisk direktør) i 2013. Vi har i dag til huse i forskerparken Scion DTU, og herfra servicerer vi vores kunder.

Vi er en opstartsvirksomhed, men er allerede godt funderet med et fornuftigt kundegrundlag og mere end 100 kassesystemer i den danske detailhandel. Vores udgangspunkt er tilbundsgående viden og mange års arbejde med it-systemer. Vores særhed er en enestående dedikation og et stort engagement. Fo r dig betyder det, at du får direkte kontakt til fagmænd, som har været med til at udvikle softwaren og tilrette den til dine behov.

Vores support er second to none. Er der problemer, er vi altid klar ved telefonen, og er problemerne større, så står vi på din adresse inden for kort tid. Og så betaler du en brøkdel for den i forhold til vores konkurrenter.

Bestil en demonstration

Før du køber, får du naturligvis lejlighed til at kigge på systemet grundig . Ring 61796003 nu og bestil en demonstration. Eller bed os om at ringe op via sms eller email   salg@livetec.dk